Instagram Story & Hikaye İzleme

Instagram Hikaye İzleme Aracı Nedir?

Instagram story izleme, istediğiniz Instagram kullanıcısının hikayesini cihazınız üzerinden gizli bir şekilde izlemenize olanak tanıyan bir sosyal medya aracıdır. Instatakipci üzerinden sunulmakta olan bu araç sayesinde, Instagram’ın sizlere sunmadığı hikayeleri gizli izleme fırsatına ücretsiz olarak erişebilirsiniz.  

Instagram üzerinden izlenmesi mümkün olmayan hikayeleri bilgisayarınızdan ve telefonunuzdan saniyeler içerisinde izlemek ister misiniz? O zaman doğru yerdesiniz! Hemen Instatakipci.com tarafından oluşturulmuş olan Instagram story izleme aracımızı deneyin ve istediğiniz hikayeyi tamamen gizli bir şekilde iz bırakmadan izleyin!

 

Instagram Story İzleme Aracı Ne İşe Yarar?

Instagram, kullanıcılara hikayelerini kimin görüntülediğini ve kimin yanıt verdiğini gösterir, böylelikle kullanıcılar hikayelerini görüntüleyenleri kolaylıkla görebilmektedir. Instagram’da herhangi bir araç kullanmadan, kendinizin uygulama üzerinden yapabileceğiniz bir ayar ile gizli bir şekilde hikaye görüntülemeniz de mümkün değildir.

Ücretsiz Instagram Story izleme aracı kullanıcılara başka bir kişinin hikayesini gizli bir şekilde görüntüleyebilmesine imkan tanır. Instagram Story izleme aracı her kullanıcı üzerinde işe yaramaktadır, tek yapmanız gereken aracı kullanarak dilediğiniz kişinin hikayesini izlemek olacaktır. Gizli profillerde şuan da görüntüleme imkanı yoktur fakat bu konuda araç için yazılım çalışmalarımız devam etmektedir.

Instagram Storyleri Nasıl İzlenir?

Instagram Story İzleme aracını kullanmak oldukça basittir. Kafanızı karıştıracak hiçbir adım yoktur. Aracı kullanmak için hesap oluşturmanız veya herhangi bir anket doldurmanız gerekmez.  Instagram Story İzleme Aracı kullanımı oldukça basit ve güvenlidir. Aşağıda ki adımları inceleyerek aracın nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.

  • Instatakipci.com sizlerin ihtiyacı olan hizmetleri ücretsiz olarak sunmaktadır. Kullanıcıların işine yarayan ve kullanımı kolay olan bu araçlardan bir diğeri ise Instagram Story İzleme Aracıdır.
  • Hikayesini görüntülemek istediğiniz profilin kullanıcı adını girin ve İndir tuşuna başın.
  • Karşınıza çıkan alandan reCAPTCHA güvenlik doğrulama adımını geçerek aracın çalışmasını sağlayabilirsiniz.
  • Hesaba ait olan hikayeler bir süre sonra sizlere sunulacaktır. 
  • Profili herkese açık olan kullanıcının profilinde yer alan hikayeleri bu şekilde gizli olarak görüntüleyebilir ve dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz ve hatta indirebilirsiniz. 


Instagram’da gizli story izleme işte bu kadar kolay bir işlemdir. Yukarıda ki adımları eksiksiz olarak gerçekleştirdiğiniz takdirde istediğiniz kullanıcının hikayesini gizli bir biçimde görüntüleyebilirsiniz.  Bununla birlikte sitemiz üzerinden erişebileceğiniz ücretsiz bir araç olan hikaye indirme aracı ile dilediğiniz hikayeyi indirebilirsiniz.